غذا سلامت زندگی(تكرار) چگونه ارزش غذایی غلات را افزایش دهیم؟ با حضور خانم دكتر لادن گیاهی(دكترای تغذیه) 8 سال پیش
افق روشن تولید گونه های غلات مقاوم به بیماری و خشكسالی یا فناوری زیستی با حضور آقای الیاس مرتضوی(قائم مقام پژوهشكده بیولوژیك) و دكتر اسكندر امیدی نیا(عضو كمیته ایمنی زیستی وزارت بهداشت و عضو هیئت مدیره انجمن زیستی) 9 سال پیش
غذا سلامت زندگی شناخت نوشیدنی هایی كه در تولید آنها از غلات استفاده میشوند- نوشیدنی های غلاتی با حضور خانم دكتر نجمه مظهری(دكترای صنایع غذایی) 8 سال پیش
غذا سلامت زندگی شناخت غلات غیر گندم و كاربرد آن در صنایع غذایی شماره تماس: 982122021954+ شماره تلفن گویا: 982127860102+ شماره پیامك: 9830000102+ 8 سال پیش
غذا سلامت زندگی چگونه ارزش غذایی غلات را افزایش دهیم؟ با حضور خانم دكتر لادن گیاهی(دكترای تغذیه) 8 سال پیش
غذا سلامت زندگی رژیم های غذایی بدون غلات آری یا نه؟ با حضورخانم دكتر ناهید آریاییان(دكترای تغذیه) 8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار) غلات غیر گندمی را بشناسیم. با حضور خانم دكتر مریم محمودی(دكترای تغذیه) 8 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره غلات صبحانه با حضور خانم دكتر سپیده اسدزاده (دكترای صنایع غذایی) 2 سال پیش
از مزرعه تا سفره ایمنی غذا از مزرعه تا سفره سلامت محصولات علوفه ای (یونجه غلات دانه ای از جمله شبدر و ذرت ) باحضور دكتر بهنام زند (عضو هیئت علمی مركز تحقیقات وآموزش كشاورزی ومنابع طبیعی واستادیار دانشگاه) 2 ماه پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره اتواع آجیل با حضور آقای حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران واز فعالان صنعت غذا) 4 سال پیش
غذا سلامت زندگی اهمیت توجه به بهداشت و سلامت نان درشرایط كرونا با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران) 5 سال پیش
غذا سلامت زندگی پودرهای نیمه آماده پخت نان با حضور آقای حسین حدادی(دبیر انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران) 5 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار) پرسش و پاسخ درباره نان ها و تفاوت آنها با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران) 8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار) پرسش و پاسخ درباره نان ها و تفاوت آنها با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران) 8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(زنده) پرسش و پاسخ درباره نان ها و تفاوت آنها با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران) 8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(تكرار) تفاوت نان های سنتی صنعتی و كارگاهی فانتزی با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران) 8 سال پیش
فراسو- گروه تغذیه(زنده) تفاوت نان های سنتی صنعتی و كارگاهی فانتزی با حضور آقای مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن غلات ایران) 8 سال پیش
غذا سلامت زندگی با ویژگی نان سالم آشنا شویم با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران) 6 سال پیش
غذا سلامت زندگی با ویژگی نان سالم آشنا شویم با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران) 6 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره جو دوسر و پرك با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران) 4 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره كینوا با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران) 4 سال پیش
غذا سلامت زندگی نان های فراسودمند با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران) 6 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی های نان های سنتی با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران) 6 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی های نان و ضایعات نان با حضور مهندس حسین حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران ) 7 سال پیش
غذا سلامت زندگی بایدها و نبایدهایی در مورد آبمیوه های گازدار با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی) و آقای مهندس حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران) 9 سال پیش
غذا سلامت زندگی ویژگی های ماكارونی سالم و راه های تشخیص آن با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی) و آقای مهندس حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران) 9 سال پیش
غذا سلامت زندگی چه نانی بخوریم؟ كدام نان بهتر است؟ با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(دكترای صنایع غذایی) و آقای مهندس حدادی(دبیر انجمن علمی غلات ایران) 9 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره انواع نان فانتزی با حضور مهندس حدادی (دبیر انجمن غلات ایران)و مهندس محمد جواد كرمی (رئیس اتحادیه نان های فانتزی) 4 سال پیش