مجله دامپزشكی(زنده) فرآورده های گوشتی (ناگت، ژامبون و...) با حضور دكتر سامد برومندفر(مدیركل نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشكی كشور) 6 سال پیش
مجله دامپزشكی(زنده) فرآورده های گوشتی از تولید تا نظارت با حضور دكتر قاسم رضاییان(معاون سازمان دامپزشكی) 6 سال پیش
غذا سلامت زندگی پرسش و پاسخ از فرآورده های گوشتی تا دسرها و لبنیات با حضور آقای دكتر یوسف رمضان(كارشناس صنایع غذایی) 8 سال پیش
غذا سلامت زندگی دانستنی هایی درباره فراورده های گوشتی تخمیری دكتر الهام عطار( دكترای صنایع غذایی) 1 سال پیش
مجله دامپزشكی بهداشت فرآورده های گوشتی(سوسیس و كالباس) با حضور خانم دكتر زهره مشاك(دكترای بهداشت موادغذایی) 4 سال پیش
پاسخگو(زنده) بهداشت فرآورده های گوشتی با حضور خانم دكتر نفیسه علی قاضی(دكترای تخصصی بهداشت مواد غذایی) 5 سال پیش
نیم نگاه- گروه تغذیه(زنده) پیامدهای حذف دامپزشكان از نظارت بر فرآورده های گوشتی با حضور سید بهمن نقیبی(معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشكی) و دكتر آراسب دباغ مقدم(متخصص بهداشت مواد غذایی) 5 سال پیش
30-60(زنده) پیامدهای حذف دامپزشكان از نظارت بر فرآورده های گوشتی با حضور سید بهمن نقیبی(معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشكی) و دكتر آراسب دباغ مقدم(متخصص بهداشت مواد غذایی) 5 سال پیش
پاسخگو(زنده) فرآورده های گوشتی(سویسی و كالباس) و كرونا با حضور خانم دكتر نفیسه علی قاضی(دكنترای تخصصی بهداشت مواد غذایی) 5 سال پیش
مجله دامپزشكی(زنده) سوسیس، كالباس و دامپزشكی با حضور خانم دكتر پریسا فلاحی(رئیس كمیته فنی انجمن فرآورده های گوشتی كشور) 6 سال پیش