رازهای فرآوردههای گوشتی، سوسیس و كالباس برنامه «مجله دامپزشكی» شبكه رادیویی سلامت امروز پنجم شهریور، میزبان گفتگویی تخصصی پیرامون فرآوردههای گوشتی، بهویژه سوسیس و كالباس خواهد بود. این برنامه در گفت وگو با متخصصان برجسته صنعت، دكتر نادیا شكرانه و مهندس محمد تقی مقنیان، تلاش دارد تا با نگاهی علمی و موشكافانه، ابهامات موجود درباره كیفیت، سلامت و فرآیندهای تولید این محصولات را شفافسازی كند. 17 ساعت پیش
سازمان غذا و دارو اعلام كرد: ارتقاء سلامت مرغ و فرآورده های حاصل از آن مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از ارتقاء سلامت مرغ و فرآورده های حاصل از آن خبر داد. 4 سال پیش
در شرایط كرونایی چگونه در میادین میوه و ترهبار خرید كنیم؟ در صورتی كه بیماری زمینه ای مانند بیماری قلبی-عروقی، فشارخون، دیابت، بیماری های تنفسی و ... و یا نقص ایمنی شامل شیمی درمانی، پیوند اعضا و ... دارید، حتی المقدور از رفتن به خرید خودداری كنید. 5 سال پیش